Kandidera till arbetsmarknads­koordinator 2021/2022

Rollen som arbetsmarknadskoordinator handlar framför allt om att vara en brygga mellan studenter och arbetslivet. Du arbetar tillsammans med både studenter och externa parter för att främja studenters position på arbetsmarknaden. Huvudsakliga ansvarsområden inkluderar projekt och event såsom SAMarbete (Samhällsvetarkårens arbetsmarknadsmässa), case-event i samarbete med till exempel programföreningar och att koordinera mentorskapsprogram.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är organiserad, initiativtagande och flexibel. Du behöver också vara social och ha lätt för att knyta nya kontakter.

Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav.

Meriterande

Erfarenhet av att arbeta i projekt.

Instruktioner

Ansökningstiden är 10 mars – 24 mars kl.23.59. Observera att möjligheten att nominera någon annan stängs den 17 mars kl 23.59. Din ansökan ska innehålla både CV och ett personligt brev.

Det personliga brevet ska innehålla följande: En kort presentation av dig själv och vilken post du söker Tidigare relevanta erfarenheter Varför du söker posten Dina visioner för kåren

Ansökan sker via detta google formulär där du även bokar in en tid för din intervju.

Vi vill även notera att doodle-formuläret inte skickar någon bekräftelse för bokad intervjutid, vilket innebär att du själv bär ansvaret att hålla koll på din egen tid. Skriv därför upp den så fort du bokat.

Ifall formuläret inte fungerar så går det bra att maila ansökningen till valberedning@samvetet.lu.se.