Kandidera till eventkoordinator 2021/2022

I rollen som eventkoordinator planerar och koordinerar du olika sociala evenemang för kårens medlemmar, exempelvis Slaget om Samvetet och den årliga balen. Du är ordförande i eventkommittén och har således mycket kontakt med aktiva medlemmar. Arbetet kräver att du ofta har igång flera projekt samtidigt. Till den här positionen välkomnar vi även sökanden som inte pratar svenska, men kunskaper i svenska är meriterande.

Läs mer om uppdraget i reglementet.​

Kvalifikationer

För att trivas i den här rollen behöver du vara organiserad, initiativtagande och flexibel. Du behöver också vara social, samarbetsvillig och vara bekväm med att leda grupper.

Goda kunskaper i engelska är ett krav (kunskaper i svenska är meriterande).

Meriterande

  • Goda kunskaper i svenska
  • Erfarenhet av att arbeta i projekt

Instruktioner

Ansökningstiden är 10 mars – 24 mars kl.23.59. Observera att möjligenheten att nominera någon annan stängs den 17 mars kl 23.59. Din ansökan ska innehålla både CV och ett personligt brev.

Det personliga brevet ska innehålla följande:

  • En kort presentation av dig själv och vilken post du söker
  • Tidigare relevanta erfarenheter
  • Varför du söker posten
  • Dina visioner för kåren

Ansökan sker via detta google formulär där du även bokar in en tid för din intervju. Vi vill även notera att doodle-formuläret inte skickar någon bekräftelse för bokad intervjutid, vilket innebär att du själv bär ansvaret att hålla koll på din egen tid. Skriv därför upp den så fort du bokat.

Ifall formuläret inte fungerar så går det bra att maila ansökningen till valberedning@samvetet.lu.se.