Kandidera till presidial med ansvar för studiesociala frågor 2021/2022

Uppdraget som presidial med studiesocialt ansvar omfattar fyra huvudsakliga ansvarsområden: kårens ekonomi, nationell utbildningspolitik, jämlikhets- och mångfaldsfrågor samt Studentlund och andra externa samarbeten. Uppdraget omfattar även att hjälpa enskilda studenter med olika utbildningsfrågor. I och med att du arbetar med nationell utbildningspolitik ingår en del resor. Eftersom detta är ett presidialuppdrag kan du även bli ordförande för Samhällsvetarkåren.

Kvalifikationer

För att vara bekväm på den här posten behöver du vara strukturerad, ansvarsfull och vilja knyta kontakter. Du behöver vara intresserad och insatt i de utbildningsfrågor som berör samhällsvetare och även ha kunskaper om politiska processer.

Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav.

Meriterande

  • Kunskaper om ekonomi
  • Föreningserfarenhet
  • Tidigare engagemang i studentvärlden (måste inte vara inom kåren även om det är bra)

Instruktioner

Ansökningstiden är 10 mars – 24 mars kl.23.59. Observera att möjligenheten att nominera någon annan stängs den 17 mars kl 23.59. Din ansökan ska innehålla både CV och ett personligt brev.

Det personliga brevet ska innehålla följande: En kort presentation av dig själv och vilken post du söker Tidigare relevanta erfarenheter Varför du söker posten Dina visioner för kåren

Ansökan sker via detta google formulär där du även bokar in en tid för din intervju.

Vi vill även notera att doodle-formuläret inte skickar någon bekräftelse för bokad intervjutid, vilket innebär att du själv bär ansvaret att hålla koll på din egen tid. Skriv därför upp den så fort du bokat.

Ifall formuläret inte fungerar så går det bra att maila ansökningen till valberedning@samvetet.lu.se.