Novischperioden 2022!

Sedan 2018 har vi anordnat en novischperiod för de samhällsvetare som läser fristående kurser, en master eller inte har en novischperiod anordnad av den egna programföreningen/sektionen. På så sätt ser vi till att alla samhällsvetare får en bra och rolig start på sin tid i Lund! 🥳 Men om du inte hittar en plats i din motsvarande novischperiod är du välkommen att anmäla dig till samhällsvetarkårens.


Hur kan du gå med?

  1. Anmäl ditt intresse för att delta genom att anmäla dig här
  2. Skaffa ditt Studentlund-medlemskap på www.studentlund.se – detta kommer ger dig tillgång till alla förmåner med Lunds studentliv!
  3. Håll ett öga på din e-post 📩 Vi kommer snart att skicka ut ytterligare information som bekräftar din plats vid vår novischperiod tillsammans med alla evenemangsdetaljer.
Du måste ha ett Studentlund-medlemskap för att gå med i våra nybörjarevent! Studentlund är ett samarbete mellan Akademiska Föreningen, nationer och studentkårer som gör att du kan delta i alla aspekter av studentlivet vid Lunds universitet. Här kan du hitta några enkla steg om hur du går med.


Stort tack till årets sponsorer!


Vill du bli en del av vår Event Planning Branch?

Från fotografering och bartendering till våra olika kommittéer som ansvarar för att arrangera Samhällsvetarkårens evenemang under hela året. Låt din fantasi och kreativitet flöda och följ med oss ​​genom att skicka ett mail på info@samvetet.lu.se!

Kontaktinformation

Har du några tvivel eller funderingar? kontakta eventkoordinatorn – Andrea Sanchez – på event@samvetet.lu.se

Håll dig uppdaterad med de senaste nyheterna genom att följa oss på våra Facebook– och Instagram Sidor! Du kan också besöka vår webbsida för att få mer information om vår studentkår