Kandidera till Arbetsmarknads­koordinator

Rollen som Arbetsmarknadskoordinator handlar framför allt om att vara en brygga mellan studenter och arbetslivet. Du arbetar tillsammans med både studenter och externa parter för att främja studenters position på arbetsmarknaden. Huvudsakliga ansvarsområden inkluderar projekt och event såsom SAMarbete (Samhällsvetarkårens arbetsmarknadsmässa), case-event i samarbete med till exempel programföreningar och att koordinera mentorskapsprogram.

Fullständig instruktion för Arbetsmarknadskoordinatorn finner du i kårens reglemente.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är organiserad, initiativtagande och flexibel. Du behöver också vara social och ha lätt för att knyta nya kontakter.

Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav.

Meriterande

Erfarenhet av att arbeta i projekt.

Instruktioner

Ansökningstiden är 24 mars – 6 april kl.23.59. Observera att möjligenheten att nominera någon annan stängs den 31 mars kl 23.59. Din ansökan ska innehålla både CV och ett personligt brev.

Det personliga brevet ska innehålla följande: En kort presentation av dig själv och vilken post du söker; Tidigare relevanta erfarenheter; Varför du söker posten; Dina visioner för kåren.

Ansökan sker via det Google-formulär som är länkat nedan, där du även bokar in en tid för din intervju.

Vi vill även notera att Doodle-formuläret inte skickar någon bekräftelse för bokad intervjutid, vilket innebär att du själv bär ansvaret att hålla koll på din egen tid. Skriv därför upp den så fort du bokat.

Ifall formuläret inte fungerar så går det bra att maila ansökningen till valberedning@samvetet.lu.se.