Eventkommittén

Eventkommittén planerar evenemang under året! Förutom några större, traditionella evenemang som gruppen arrangerar varje år såsom julfest och vårfest har kommittén stor frihet att föreslå och skapa evenemang som de är intresserade av. Till exempel har eventkommittén planerat hållbarhetsevent, afterworks, halloween-fester, sportevenemang och vandringar. 

Som medlem i eventkommittén deltar du i kommittémöten, samarbetar för att planera kommande evenemang, bidrar till logistisk uppföljning av evenemang, gör ett visst förarbete som att t.ex. undersöka recept, beställa dekorationer, laga mat samt delta i de planerade evenemangen som representant och eventarbetare för studentkåren!

Eventkommitténs möten ungefär sker 1 timme varje eller varannan vecka beroende på aktuell arbetsbelastning. Alla medlemmar förväntas inte delta i alla möten, men de bör delta i majoriteten. Medlemmarna förväntas också bidra till arbetet med att förbereda och genomföra aktiviteterna, som vanligtvis är vad som helst från 30 minuter till några timmar på dagen/dagarna före ett evenemang.

Låter det intressant så är du välkommen att gå med i eventkommittén! Mejla event@samvetet.lu.se om du vill gå med, har frågor eller vill veta mer!